Skip to content

Perfectioneren

Wanneer je al sport maar er meer uit wil halen, omdat je het gevoel hebt dat je nóg beter kunt. Wij kunnen je helpen met het perfectioneren van jouw prestaties. Door gerichte personal training zul je winnen aan snelheid, kracht, explosiviteit, coördinatie en stabiliteit.

Kennismaking

We beginnen met een ontspannen kennismaking. Zodat we weten wie jij bent, aan welke sport(en) je doet en vooral: wat je wilt bereiken. En natuurlijk vertellen wij direct ook wie wij zijn en hoe we werken. Dan weten we wat we aan elkaar hebben en van elkaar mogen verwachten.

Onderzoek

Vervolgens gaan we nauwkeurig in kaart brengen hoe jij er fysiek nu voorstaat. We meten je vetpercentage, bepalen je kracht en conditie en gaan na of er verder nog specifieke zaken zijn waar we rekening mee moeten houden. Op basis daarvan bepalen we samen WAT we gaan doen en HOE we dit gaan doen. Jouw lichaam is dus bepalend voor de ‘bouwstenen’ die wij zullen inzetten tijdens de personal training.

Plan van aanpak

Die bouwstenen bestaan uit de trainer/coach waar je mee werkt, de oefeningen die je doet en het traject dat je volgt. Maar ook de bespreking van je tussentijdse metingen om je vorderingen in kaart te brengen. En uiteindelijk: het bereiken van je einddoel.

Behandelmethode

Hoe je personal trainingen er precies uit gaan zien, bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Bij DOE stellen we trainingen voor je samen die je verder zullen helpen in jouw tak van sport. Daarvoor staat een team van specialisten klaar, waaronder een fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manueel therapeut, specialisten in dry needling en medical taping en diverse personal trainers.

Back To Top